Fjalë Kyçe

FFK-ja ka organizuar “Grassroots Festival” në Fushë Kosovë

FFK-ja ka organizuar “Grassroots Festival” në Fushë Kosovë

FFK-ja ka organizuar “Grassroots Festival” në qytetin e Fushë Kosovës, shkeuan Gazeta Alo.

Në kuadër të programit “Grassroots”, Federata e Futbollit e Kosovës ka organizuar “Grassroots Festival” në Fushë Kosovë, ku janë përfshirë mësimdhënës të shkollave fillore dhe të mesme të komunës së Fushë Kosovës, si dhe fëmijët nga etnitetet e ndryshme. /GazetaAlo.