Fjalë Kyçe

Fillon protesta e personelit teknik të QKUK-së

Fillon protesta e personelit teknik të QKUK-së

Në shenjë pakënaqësie për mospërfshirje në listat e shtesave prej 300 euro të ndara nga Qeveria për rrezikshmëri, ka nisur protesta e personelit mbështetës, të cilët janë të punësuar në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës dhe Shërbimin Spitalor Klinik Universitar i Kosovës.

Në protestë po marrin pjesë dhjetëra punëtorë nga administrata, recepsionistët, vozitësit e autoambulancave, sigurimi, shërbyesit e ushqimit, bocmenët, shërbimet teknike, si dhe ata të pastrimit.

KOHA në vazhdimësi ka raportuar për ndarjen zinxhirore që i është bërë personelit të qendrave mjekësore, që janë në kontakt të vazhdueshëm me personat e prekur me Covid-19.