Fjalë Kyçe

Haradinaj në Speciale: Nuk e njoh këtë gjykatë

Haradinaj në Speciale: Nuk e njoh këtë gjykatë

“Nuk e njoh këtë gjykatë dhe nuk do ta njoh”, ka thënë nënkryetari i OVL-së së UÇK-së, Nasim Haradinaj, i cili ka shtuar Gjykatës Speciale “i ka skaduar mandati më 2 gusht”.

Ai ishte pyetur nëse do që ta ngrejë ndonjë çështje.

“Jam padrejtësisht këtu, keni shkelur Kushtetutën e vendit tim”, ka thënë ai.

Kësaj deklarate, gjyqtari i është përgjigjur se do të ketë kohë të mjaftueshme për t’iu përgjigjur të gjitha çështje të ngritura.

Lidhur me paraburgimin e tij, gjyqtari ka thënë se pret që prokuroria të dorëzojë aktakuzën sa më shpejt të jetë e mundur.