Fjalë Kyçe

Hoti niset për Prishtinë, thotë se Ramën e pret në Prizren për të nisur punë të tjera

Hoti niset për Prishtinë, thotë se Ramën e pret në Prizren për të nisur punë të tjera

Pas mbledhjes së përbashkët ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë, Kryeministri Avdullah Hoti është nisur për në Prishtinë.

Në llogarinë e tij në Facebook, Hoti ka postuar një fotografi me homologun Edi Rama, ku e ka ftuar atë të takohet në Prizren së shpejti.

“Në nisje për Prishtinë, e falënderova Kryeministrin Rama për një mbledhje shumë përmbajtësorë të dy qeverive tona”.

“E pres së shpejti në Prizren për të nisur disa punë të tjera të përbashkëta”.

https://www.facebook.com/avdullah.hoti/posts/3702413239820003