Fjalë Kyçe

Hoti: Telekomi do ta ketë mbështetjen e Qeverisë, shpejtë diskutohet plani për rimëkëmbje të kësaj ndërmarrje

Hoti: Telekomi do ta ketë mbështetjen e Qeverisë, shpejtë diskutohet plani për rimëkëmbje të kësaj ndërmarrje

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti ka deklaruar se Telekomi do ta ketë mbështetjen e qeverisë së tij.

Pas një takimi virtual që pati me ministrin e Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, Hoti theksoi se u diskutua për gjendjen e përgjithshme në këtë ndërmarrje.

Tutje ai tha se Qeveria e Kosovës si aksionar, do ta mbështesë këtë ndërmarrje me interes strategjik për vendin dhe shumë shpejtë do të diskutohet edhe plani i rimëkëmbjes.

Postimi i plotë:

Telekomi do ta ketë mbështetjen e Qeverisë së Kosovës

Bashkë me ministrin e Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, sot kemi zhvilluar takim virtual me anëtarët e Bordit të Telekomit, me të cilët biseduam për gjendjen e përgjithshme në këtë ndërmarrje. Qeveria e Kosovës, si aksionar, do ta mbështesë këtë ndërmarrje me interes strategjik për vendin dhe shumë shpejt do të diskutohet edhe plani për rimëkëmbjen, i cili është duke u përgatitur nga Bordi i Telekomit.

#QeveriaHoti