Fjalë Kyçe

Humb një fëmijë në Velani, gjendet nga policia: Kërkohen prindërit e tij

Humb një fëmijë në Velani, gjendet nga policia: Kërkohen prindërit e tij

Është raportuar se ka humbur një fëmij afër Shtëpisë së Shëndetit në Velani.

Fëmija është parë në rrugë I vetëm dhe është marrur nga zyrtarët policor.

“Ky femije ka humbur dhe eshte gjetur nga Policia afer Shtepise se shendetit ne Velani. Ju lutem bejeni share ndoshta e shohin prinderit. Telefoni kontaktues 049252123”.

https://www.facebook.com/artorhajdini/posts/10214799365132585