Fjalë Kyçe

Hyjnë për të vjedhur në një shtëpi, duke ikur gjuajnë me armë zjarri

Hyjnë për të vjedhur në një shtëpi, duke ikur gjuajnë me armë zjarri

Dy persona të panjohur kanë hyrë me forcë në një shtëpi në fshatin Mirenë të Lipjanit.

Ankuesi mashkull raportoi në polici se hajnat kanë vjedhur para të gatshme dhe pasi e kanë vërejtur atë, kanë shtënë dy herë me armë zjarri dhe më pas kanë ikur, thuhet në raportin e policisë.