Fjalë Kyçe

I arrestuari për 2 milionë eurot punonte prej 20 vitesh në Thesarin e Shtetit

I arrestuari për 2 milionë eurot punonte prej 20 vitesh në Thesarin e Shtetit

Pas “avullimit” të rreth 2 milionë eurove nga Thesari i Shtetit, ministrja e Financave, Hykmete Bajrami ka thënë se zyrtari i arrestuar kishte punuar në Thesar për 20 vite.

Në konferencën e mbajtur për media, Bajrami tha se i arrestuari është zyrtar i Thesarit të Shtetit, ndërsa tjetri është eprori i tij në vijë raportuese.

“Janë zyrtarë të Thesarit të Shtetit, punon në thesar qe 20 vite ndërsa tjetri është eprori I tij në vijë raportuese. Gjithë ata që punojnë aty e kanë qasjen pasi duhet të kryejnë transaksione në baza ditore”, tha Bajrami.

Ministrja e Financave ka treguar se jashtëligjshëm janë bërë 4 transaksione nga Thesari i Republikës së Kosovës dhe se mbi 2 milionë euro janë dërguar në llogarinë e një operatori ekonomik.