Fjalë Kyçe

Instagram, WhatsApp dhe Messenger dalin jashtë përdorimit

Instagram, WhatsApp dhe Messenger dalin jashtë përdorimit

Instagram, WhatsApp dhe Facebook Messenger kanë rënë për përdoruesit në të gjithë botën.

Të tri aplikacionet – të gjitha janë pjesë e kompanisë Facebook dhe ndajnë teknologji të përbashkët – ndaluan së funksionuari të premten pasdite, njofton Gazeta Express.

Deri më tani, ende nuk ka pasur ndonjë reagim zyrtar prej kompanisë lidhur me arsyen e rënies.