Fjalë Kyçe

Intervistë me drejtorin e klubit të Dukagjinit

Intervistë me drejtorin e klubit të Dukagjinit

Drejtori sportiv i klubit vazhdon të punoj me një përkushtim të madhë duke mbeshtetur dhe përkrahur gjatë gjithë kohës djemt e Dukagjinit.

Pas angazhimit të kryetrajnerit të ri, Xhengis Rexhepi ai po vazhdon të sjellë shumë risi edhe ne perforcimet e klubit. Fabi përveç punës ne skuadër është angazhuar edhe ne stadiumin “18 Qershori” duke angazhuar expert për të intervenuar ne fushën dhe rregullimin e saj meniherë pas arritjes se rikthimit të klubit ne superligën e Kosovës. Gjithashtu pritet të fillojë edhe ndertimi tribunës ne pjesën tjetër të stadiumit shprehet Drejtori klubit.

Fabi gjithashtu tregoj që ne ditët tjera pritet të zyrtarizohën edhe disa përforcimë, nderkohë që klubi vazhdon fazën pergatitore ne Banjë të Pejës. Gjithsesi ai pret që klubi të përkrahet nga i gjithë qyteti duke ja rikthy shkelqimin e Dukagjinit të viteve të arta, dhe njëkohesisht falenderon secillin biznes apo indvidë i cili e ka përkrahë klubin tonë gjatë kësaj kohë.

Faqja zyrtare ne Facebook,
KF Dukagjini (Klinë).