Fjalë Kyçe

iOS 12.1.1 ka mbërritur, këto janë risitë për iPhone dhe iPad

iOS 12.1.1 ka mbërritur, këto janë risitë për iPhone dhe iPad

Përditësimi i sistemit të ri operativ iPhone dhe iPad tani mund të shkarkohet në pajisjet në mbarë botën.

Apple ka lëshuar sistemin e ri të iPhone dhe iPad iOS 12.1.1. Softueri i ri sjell disa përmirësime në FaceTime dhe iPhone Xr, si dhe një grusht karakteristikash të reja për të gjitha pajisjet, transmeton lajmi.net.

Për shembull, me shërbimin e telefonisë celulare FaceTime tani është më e lehtë të kaloni në mes kamerës kryesore dhe gjatë telefonatave.

Përveç kësaj, fotot e drejtpërdrejta (regjistrimet që përmbajnë një video dhe zë të shkurtër) mund të bëhen gjatë telefonatave. Ky funksion u zhvendos fillimisht në iOS 12.

Përveç kësaj, iPhone Xr, Xs dhe Xs Max tani mbështesin SIM të dyfishtë në kombinim me një eSIM në disa operatorë mobil.

Përveç sistemit të ri operativ iPhone dhe iOS, macOS 10.14.2, tvOS 12.1.1 dhe përditësimi i HomePod 12.1.1 gjithashtu janë lëshuar me përditësime të vogla dhe rregullime të gabimeve.