Fjalë Kyçe

Ish-ministri serb i Kosovës zgjedh jugun e Shqipërisë për pushime

Ish-ministri serb i Kosovës zgjedh jugun e Shqipërisë për pushime

Ndonëse kohë pandemie dhe shumë shtete kanë rregullat e tyre për turistët, ish-ministri serb nga Lista Srpska, Aleksandër Jabllanoviç ka zgjedhur bregdetin e Shqipërisë për të kaluar disa ditë pushimi.

Një foto e tij po qarkullon në rrjetet sociale, ku ish-ministri shfaqet me rroba banje nën rrezet e diellit, në zonën bregdetare të Jugut të Shqipërisë.

Ndonëse situata e pandemisë ka sjellë ndikime në turizëm, shumë të huaj kanë zgjedhur sërish të vijnë sërish në Shqipëri.