Fjalë Kyçe

Ismet Krasniqi rrëzon Besim Hasanin nga kreu i KOK-ut

Ismet Krasniqi rrëzon Besim Hasanin nga kreu i KOK-ut

Ismet Krasniqi është presidenti i ri i Komitetit Olimpik të Kosovës. Krasniqi arriti ta rrëzonte nga kjo pozitë pas më shumë se dy dekadave, Besim Hasanin.

Nga 105 delegatë të pranishëm, 53 vota mori Krasniqi, 49 Hasani dhe 11 kandidatja nga Federata e Basketbollit të Kosovës, Linda Shala.

Kandidatura e Krasniqit erdhi nga Federata e Karatesë së Kosovës.