Fjalë Kyçe

Ismet Munishi reagon pas denimit disiplinor

Ismet Munishi reagon pas denimit disiplinor

Ismet Munishi ka reaguar pas denimit tê shqiptuar nga komisioni disiplinor, shkruan GazetaAlo.

Ky ishte vendimi për Ismet Munishin, ndërsa më posht mund ta lexoni reagimin e tij në rrjetet sociale

V E N D I M

ISMET MUNISHI; kryetrajner i klubit të futbollit “VËLLAZNIMI“ nga Gjakova me licencë UEFA “A“ 0282 për largim nga bankina (reagime ndaj vendimeve të gjyqtarëve të ndeshjes), dënohet me të holla në shumë prej; 1500 euro (njëmijë e pesëqind) në bazë të Rregullores Disiplinore neni 40 paragrafi 1 pika 3 dhe neni 10 paragrafi 3.

Afati i pagimit të dënimit të shqiptuar në të holla është 15 ditë, nga dita kur vendimi bëhet i plotfuqishëm (Rregullorja Disiplinore neni 11

Reagimi i Ismet Munishit.

Me kete denim i fitoj 150 mijë euro nga Libri i rekordeve,, Ginis,,
Jam ne fitim 148500 euro, duke mos i llogarit zhiletat😉