Fjalë Kyçe

Ja cilët shtetas duhet të kenë testin PCR, jo më të vjetër se 72 orë për të hyrë në Kosovë

Ja cilët shtetas duhet të kenë testin PCR, jo më të vjetër se 72 orë për të hyrë në Kosovë

Shtetet të cilat Republika e Kosovës aktualisht i konsideron me rrezikshmëri të lartë të infektimit me COVID-19 janë: Spanja, Franca, Italia, Britania e Madhe, Holanda, Rumania, Belgjika, Çekia, Austria, Irlanda, Hungaria, Sllovakia, Luksenburgu, Islanda, Sllovenia, Malta, Polonia, Kroacia, Lihtershtajni dhe Portogalia.

Qytetarët, të cilët jetojnë në këto shtete për të hyrë në Republikën e Kosovës duhet të posedojnë testin PCR negativ jo më të vjetër se 72 orë ose duhet të qendrojnë 7 ditë në vetizolim.