Fjalë Kyçe

Kastratit as bora nuk ia ndal humanitetin dhe aktivitetet e tij

Kastratit as bora nuk ia ndal humanitetin dhe aktivitetet e tij

Madje, as bora e sotme nuk po e ndalë humanistin e madh ti kryjë veprat që i ka nis tash e sa ditë, kur populli i tij po lufton me pandeminë Covid 19.

Me anë të një posti të tij në Instagram, Halil Kastrati thotë:

“Ne u nisem!

Aksion i madh sot, po ndihmohen 250 familje

Po shkojm ne Prishtine, Kline dhe Prizren

Perveç aksionit ne Kosove stafi dhe aktivistet tone jane ne aksion edhe ne Maqedonin e Veriut

Bamires Zoti kurr mos ju humbte”.