Fjalë Kyçe

KEDS punon në rrjet: Paralajmërohen ndërprerje të rrymës në disa vende në Kosovë

KEDS punon në rrjet: Paralajmërohen ndërprerje të rrymës në disa vende në Kosovë

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

23.10.2020

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zona industriale Vragoli (Kodi: 15018014) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani, Dimi .

Arsyeja: Punime ne Projektin NS 35/10 kV F.Kosove.

2.

Nga NS 35/10kV Fush Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10KV Hekurudha (Kodi 15018013) prej ores 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Hekurudhat e Kosoves Fushe Kosove.

Arsyeja: Punime ne Projektin NS 35/10 kV F.Kosove.

3.

Nga NS 35/10kV Fush Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10KV Ujësjellësit – Kuzmin (Kodi 10012009) prej ores 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Pompat e Ujesjellsit.

Arsyeja: Punime ne Projektin NS 35/10 kV F.Kosove.

4.

Nga NS 35/10kV Fush Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10KV Mulliri (Kodi 10012012) prej ores 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Mulliri Fushe Kosove.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprersit të fuqisë.

5.

Nga NS 35/10kV Fushe Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10KV Fabrika e UShqimit të bagëtive (Kodi 15018011) prej ores 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fabrika e ushqimit të bagëtive.

Arsyeja: Punime ne Projektin NS 35/10 kV F.Kosove.

Pejë

1

TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zallqi (Kodi: 50052003) prej orës 09:00-12:00 si dhe 13:00 -16:00

Vendet: Gurakoc Musollet, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq, Dreja .

Arsyeja: Pastrim trasesë

2

TS 110/10(20)kV Peja 2 do te ndërprehet:

Dalja 10kV Kastrati (kodi: 51000007) prej ores 10:30 deri në ora 14:30

Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni, Sedefi.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrim trasesë

3.

TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tomoci (Kodi: 50052004 ) prej orës 09:00-12:00 si dhe 13:00-16:00

Vendet: Tomoci 1, Gurakoci ,Verici dhe Kovragë.

Arsyeja: Pastrim trases.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do te ndërprehet:

Dalja 10kV Mushtishti (kodi: 32000002) prej ores 09:00-12:00 si dhe 13:00 -16:00

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrimi I trasesë, ndrrimi izolatoreve

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.

Arsyeja: Montimi I ndaresave linjor ne Ranilluk

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Cermjani (Kodi: 80080012) prej orës 09:00-12:00 si dhe 13:00-16:00

Vendet: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel, Zhdrellë.

Arsyeja: Pastrim trases.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10kV Shupkovci | do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shala (Kodi: 70000101) prej orës 09:00-12:00 si dhe 13:00-16:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci .

Arsyeja: Pastrim Traseje dhe revizion i linjes

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sharri – Molika (kodi: 40044007 ) prej orës 08:00 deri në ora 09:00

Vendet: TS Repititori, TS Shkolla Skijimit, TS Kulla, TS Hotel Molika .

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim trase,shtrengim i perҫuesve.: Pastrim Traseje dhe revizion i linjes

Punime në projekte investive

24.10.2020

Prishtinë

1.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e Llukarit.

Arsyeja: Punime në projektin PLC.

2.

Në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shtrubullova (kodi 16100004) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Shtrubullovë,Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Obri

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nen tension

Gjilani

1.

Nga TS 110/35kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Gjilani II (kodi 600610) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 00:30 deri ne ora 06:30

Vendet: Rrugët: 28 Nëntori (një pjesë), Afrim Zhitia, Agim Rashiti (një pjesë), Ali Hulugrica (një pjesë), Dheu i Bardhë (një pjesë), Fatmir Ibishi, Fehmi Agani, Gjergj Fishta (një pjesë), Hasan Tasini (një pjesë), Memin Beqiri, Metush Krasniqi, Rexhep Mala, Rukije Haliti, Shyt Mareci, Te Bazeni, Vëllezërit Llozana dhe fshatrat Kufcë e Epërme (një pjesë), Poredinë (Lagjeja Poredinë), 8 Nëntori, Adem Jashari (një pjesë), Afrim Zhitija (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avdullah Presheva, Isa Kastrati, Isuf Kiki (një pjesë), Kadri Halimi (një pjesë), 15 Qershori, Abdullah Presheva, Rexhep Dajkoci (një pjesë), Dardania, Fatos Limani (një pjesë), Haki Myderizi (një pjesë), Halim Orana (një pjesë), Haqif Tetova, Kadri Halimi (një Ramiz Sadiku (një pjesë), Rexhep Dajkovci (një pjesë), Sadik Sadiku, Sadullah Brestovci (një pjesë), Vëllezërit Baftiu (një pjesë) dhe Zija Shemsiu, Gllama (një pjesë), Stanishorit (një pjesë) dhe Fehmi Agani (një pjesë). Fshatrat: Dragancë, Kufcë, Kufcë e Epërme, Kufcë e Ulët, Makresh i Epërm, Makresh i Ulët, Mellc (një pjesë), Stanishor dhe Stazhë.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

Punime nga palët e treta

24.10.2020

Prizren

1.

TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tabahana (Kodi 30033010) nga ora 12:00 deri në 16:00

Vendet: Ismet Jashari-Kumanova, Anton Pashku, Mentor Krasniqi Vatrat Shqiptare, Shën Albani, Lazër Lumezi, Shën Jeronimi, Pal Paluca, Hysen Rexhepi, Nuhi Elezi, Themistokli Gërmenji, Asllan Berisha, Teodor Haxhi Filipi, Marin Barleti, Bujtinat, Iljaz Kuka, Adnan Krasniqi, Aleksander Flemingu, Papa Gjon Pali II, Anton Çeta, Petro Nini Luarasi, At Gjergj Fishta,Odhise Paskali, Esat Haskuka, Xhavit Bajraktari, Indrit Cara Kavaja, Azem Hajdari, Behari, Sheshi Shadervan, Halil Berisha, Lekë Dugagjini.

Arsyeja: Për realizimin e kyçjes (kthinat hyrëse-dalëse) sipas rekomandimit të komisionit për pranim teknik.