Fjalë Kyçe

Kështu e uron 28 nëntorin Vedat Muriqi

Kështu e uron 28 nëntorin Vedat Muriqi

Sot është 109 vjetori i shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë, datë e cila natyrisht se festohet edhe në Kosovë.

Personalitete të shumta kanë uruar për këtë festë, e njëjtë ka bërë edhe futbollisti kosovar që luan te Lazio, Vedat Muriqi.

Ai në rrjetet e tij sociale uroi: “Gëzuar 28 nëntori dita e flamurit!”.

Bashkë me urimin, ia bashkangjiti flamurin e Kosovës bashkë me atë të Shqipërisë dhe urimin në tre gjuhë, shqip, turqisht dhe anglisht.