Fjalë Kyçe

Këto janë fjalët plot dhimbje të babait të Sala

Këto janë fjalët plot dhimbje të babait të Sala

Horacio Sala, ka folur për zhdukjen e djalit të tij dhe ka pranuar se shpresat për të gjetur gjurmë të djalit të tij ora orës po veniten

“Nuk e di çfarë të mendoj. Orët po shkojnë dhe s’mund të mendoj asgjë pos të keqes”, ka thënë Sala për televizionin Channel 3 News të Argjentinës.

“Herën e fundit fola më të te dielën dhe ai ishte i lumtur që do të luante për një klub më të madh. Nuk ka fjalë për të përshkruar atë çfarë ne po e përjetojmë”.

“Mbi të gjith, dëshiroj që ai të gjendet i gjallë, por shpresat po shuhen. Nëse ata nuk e gjejnë, nuk do të jetë një gjë e mirë”