Fjalë Kyçe

Kjo është njësia elite e FSK-së, ja çka duhet të bëjnë derisa të marrin ‘beretën e gjelbër’

Kjo është njësia elite e FSK-së, ja çka duhet të bëjnë derisa të marrin ‘beretën e gjelbër’

Forca e Sigurisë së Kosovës nga dita në ditë po shton kapacitetet e saj njerëzore dhe teknike me qëllim të arritjes së standardeve të ushtrive të avancuara dhe anëtarësimit të saj në NATO.

Sot ministri i mbrojtjes Anton Quni ka vizituar Njësitin Special të FSK-së në Bjeshkët e Qyqavicës.

Për këtë Quni ka bërë edhe një postim në faqen e tij në Facebook: ‘Komando-Bereta. Marshime, lodhje, etje, plagë, pagjumësi deri tek “Bereta e Gjelbër”, ka shkruar Quni.