Fjalë Kyçe

Kjo është pozita në të cilën është rënditur skitari ynë Albin Tahiri

Kjo është pozita në të cilën është rënditur skitari ynë Albin Tahiri

Skitari ynë Albin Tahiri garoi gjatë fundjavës në Kranjska Gora të Sllovenisë, disiplinat sllallom dhe sllallom i madh, shkruan GazetaAlo.

Albini përfundoi të dy lëshimet e para, në të dyja disiplinat, por që shkaku edhe i konkurrencës së fortë, nuk arriti të hyjë në mesin e 30 më të mirëve, të cilët u kualifikuan për në lëshimin e dytë. /GazetaAlo