Fjalë Kyçe

KOK organizon Konferencën e dytë Mjekësia Sportive

KOK organizon Konferencën e dytë Mjekësia Sportive

Komiteti Olimpik i Kosovës organizon Konferencën e Dytë për Mjekësi Emergjente Sportive.

Në kuadër të kësaj konference do të mbahet edhe kursi “Basic Life Support – AED”. Të dy ngjarjet mbahen më 3 maj 2019, në Hotel Sëiss Diamond në Prishtinë.

Në të marrin pjesë ligjërues ndërkombëtar nga Turqia, Austria, Sllovenia, Bullgaria dhe Shqipëria. /Gazeta Alo