Fjalë Kyçe

Kombëtarja e Kosovës në futboll ka mësuar grupin kualifikues për EURO 2021

Kombëtarja e Kosovës në futboll ka mësuar grupin kualifikues për EURO 2021

Kombëtarja e Kosovës në futboll në konkurrencën e femrave ka mësuar grupin kualifikues për EURO 2021, shkruan GazetaAlo.

Vashat tona ndodhen në grupin A, të cilin e përbëjnë kombëtare të forta si: Holanda, Rusia, Sllovenia, Turqia dhe Estonia. Kualifikimet fillojnë më 26 gusht të këtij viti. /GazetaAlo