Fjalë Kyçe

Kombëtarja e Kosovës në tenis është duke u paraqitur në garën “Fed Cup 2019”

Kombëtarja e Kosovës në tenis është duke u paraqitur në garën “Fed Cup 2019”

Kombëtarja e Kosovës në tenis🎾, konkurrenca e femra, është duke u paraqitur në garën “Fed Cup 2019”, për grupin e tretë të zonës “Evropë- Afrikë”, që po mbahet në Helsinki të Finlandës, shkruan GazetAlo

Të hënën, vajzat tona u mposhtën nga Qipro me rezultat 2:1.

Sot takohen me Maqedoninë Veriore. Kosovën po e përfaqësojnë, Donika Bashota, që dje shënoi një fitore, Arlinda Rushiti, Blearta Ukëhaxhaj dhe Vesa Gjinaj.

Në grupin B të Kosovës janë edhe Algjeria e Kongo. /GazetaAlo