Fjalë Kyçe

Kombëtarja e Kosovës në vitin 1992/93 (FOTO)

Kombëtarja e Kosovës në vitin 1992/93 (FOTO)

Historiku i kombëtares së Kosovës fillon në vitet e 90-ta, gjegjësisht në vitet 1992 e 1993, kur në Tetovë dhe në Tiranë ishin zhvilluar takimet e para miqësore, shkruan Gazeta Alo.

Kombëtarja e Kosovës atë kohë përbëhej nga emra të mëdhenjë të futbollit kosovar.

Këta ishin yjet e Kosovës.

Sinan Osmani, Genc Hoxha, Ahmet Beselica, Luan Tabaku, Bedredin Gjinali, Eroll Salihu, Bujar Guta, Selajdin Jerliu, Naser Jasiqi, Sadullah Ajeti, Sabit Bogujevci, Florent Karahoda, Bylbyl Sokoli, Shefqet Sinani.
Ali Maralusha, Jeton Osmani, Afrim Toverlani, Adil Vokrri, Suad Keqi, Jeton Qubreli dhe Fatmir Hashani. /Gazeta Alo

NE FOTO KOMBTARJA E KOSOVES VITI 1992 >1993