Fjalë Kyçe

Konfirmohet grupi parlamentar NISMA-AKR

Konfirmohet grupi parlamentar NISMA-AKR

Është konfirmuar grupi parlamentar NISMA-AKR që ka gjashtë deputetë dhe kryetar i saj është Endrit Shala.

“Në bazë të rregullores së Kuvendit më 19 tetor është formuar grupi parlamentare NISMA-AKR me gjashtë deputet dhe kryetar Endrit Shalën. NISMA-ARK nga data 20 tetor i takojnë gjitha të drejtat e caktuara me rregulloren dhe aktet tjera”, ka thënë kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani.

U votuan anëtarët në komisione nga grupi parlamentar NISMA-AKR.