Fjalë Kyçe

Konkursi për pranim në polici, kjo është lista e të ftuarve për testin psikologjik

Konkursi për pranim në polici, kjo është lista e të ftuarve për testin psikologjik

Testi Psikologjik vazhdon sipas orarit në listën e bashkangjitur.

Kandidatët e ftuar për test psikologjik duhet të paraqiten me datën e caktuar në orar duke filluar nga data 09.11.2020 nga ora 12:00 në Drejtoria Qendrore e QKUK-së , Objekti i Ambulancave Specijalistike, përball Klinikës së Neurologjisë në Prishtinë.

Kandidatët me vete duhet të kenë:
•Letërnjoftimin ose pasaportën valide
•Një laps kimik.

Vetëm kandidatët që përfundojnë me sukses testimin psikologjik do të informohen të njëjtën ditë nga zyrtari përgjegjës për datën dhe kohën e mbajtjes së kontrollimit mjekësorë.

Bashkangjitur e gjeni listën e kandidatëve për datën e mbajtjes së testimit psikologjik.