Fjalë Kyçe

Koronavirusi I bën bashkë Skifterat dhe Intelektualët

Koronavirusi I bën bashkë Skifterat dhe Intelektualët

Dy tifozëritë më të zjarrta në Kosovë dhe më gjerë, Intelektualët dhe Skifterat si rrallëherë janë bërë bashkë.

Ata janë shprehur se duhet të mbajnë qytetin e bashkuar në luftën kundër koronavirusit.

Ky unitet vjen pasi qyteti i Gjilanit është nga vendet e prekura me këtë sëmundje.

Pas lajmërimit të Skifterave që iu ka bërë apel të gjitha tifozërive për të ndihmuar qytetet e tyre, ka ardhur edhe reagimi I Intelektualëve.