Fjalë Kyçe

Kosova impresionuese

Kosova impresionuese

Legjends e Kombëtares shqiptare Altin Lala ka deklaruar se Kosova ka bërë një përparim të knaqshëm, shkruan GazetaAlo.

“Për kaq pak vite, që nga njohja në UEFA dhe FIFA Kosova është rritur shumë. Ka elemente shumë të mira, por natyrisht nuk duhet të presim gjëra të mëdha sot për nesër. Deri tani kanë bërë shumë shumë mirë dhe mua më bëhet qejfi që për një kohë të shkurtër ka patur këtë përparim, ka deklaraur Altin Lala”. /Gazeta Alo.