Fjalë Kyçe

Kosova kthehet nga Kroacia me 9 medalje

Kosova kthehet nga Kroacia me 9 medalje

Kosova e ka fituar një numër mbresëlënës prej nëntë medaljeve në Ligën e të Rinjve në Karate gjatë kësaj fundjave në Kroaci.

Karateistët kosovarë i fituan tri medalje të arta dhe gjashtë të bronzta gjatë dy ditëve në Umag të Kroacisë.

Melos Gashi, Benjamin Shabani dhe Denisa Shabani fituan medalje të arta, ndërsa Albinot Selmani, Betim Maliqi, Islam Selmani, Gent Peci, Diana Kajtazi dhe Albrim Samahodaj të bronzta.