Fjalë Kyçe

Kosova me një mungesë të madhe ndaj Bullgarisë

Kosova me një mungesë të madhe ndaj Bullgarisë

Lojtari i përfaqësueses së Kosovës Benjamin Kololli nuk do të luajë në ndeshjen ndaj Bullagrisë.

Këtë e ka konfirmuar doktori i ekipit përfaqesues Murat Berisha. Ai tha se Kololli ka pasur një lëndim të mëhershëm të cilin nuk e ka shëruar më parë.

“Sot është bërë rezonanca magnetike dhe kemi dal në përfundim që Kololli nuk do të luajë në ndeshjen ndaj Bullgarisë” tha Berisha.

Kujtojmë që Kosova do ta zhvillojë ndeshjen e parë kualifikuese të hënen me fillim nga ora 20:45.