Fjalë Kyçe

Kosovarja që luan rolin e “mësitit” jeton në Amerikë dhe ka bashkuar 40 çifte deri tani

Kosovarja që luan rolin e “mësitit” jeton në Amerikë dhe ka bashkuar 40 çifte deri tani

Një shqiptare po “msitnon” çiftet në rrjete sociale.

Brikena për ATV, ka thënë se ka bashkuar rreth 40 çifte. Lidhjen me e parë mes një çifti të mundshëm, ajo e bën në Tik Tok, dhe thotë se kjo ka filluar që nga koha e pandemisë.

Brikena jeton në Amerikë.