Fjalë Kyçe

Kryetari i Dardanëve “Drejtësia vonon, por nuk gabon”

Kryetari i Dardanëve  “Drejtësia vonon, por nuk gabon”

Kryetari i tifo grupit “Dardanët” është liruar nga akuzat pas 5 muajve në arrest, shkruan Gazeta Alo.

Këtë e ka bërë të ditur vet Lulzim Berisha në rrjetet sociale.

Ky është njoftimi.

Pas 5 muajve në arrest, sot prokurori vendosi t’më liroj nga akuza për të cilën akuzohesha. Drejtsia vonon, por nuk gabon. Një falenderim i madh shkon për avokatët Fanol Krasniqi dhe Nasuf Hasani.