Fjalë Kyçe

Kurti nuk ndalet, shkarkon edhe bordin e Ibër-Lepencit: Emëron të riun

Kurti nuk ndalet, shkarkon edhe bordin e Ibër-Lepencit: Emëron të riun

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, ka shakrkuar sot edhe Bordin e Ndërrmarjes Publike ‘Iber Lepenc’.

Kurti në vrazhdën e tij të shkarkimeve largoi nga detyra edhe bprdin drejtues të  Ndërmarrjës Hidroekonomike ‘Ibër-Lepenc’.

Në vendimin e siguruar nga Insajderi, Kurti ka emëruar menjëherë bordin e përkohshëm prej katër personave.

Ajshe Zeneli-Bytyçi kryesuese dhe drejtor, Alban Fetahu drejtor, Bekim Selimi drejtor dhe Nazmi Pllana drejtor.

Pas ardhjes në krye të ekzekutivit, Kurti ka shkarkuar edhe bordin e drejtorëve të Infrakos-it, Postës së Kosovës, e borde tjera.