Fjalë Kyçe

La Zvicrën, u kthye në Kosovë dhe nga biznesi me dele po fiton mirë (VIDEO)

La Zvicrën, u kthye në Kosovë dhe nga biznesi me dele po fiton mirë (VIDEO)

Pamjet magjepsëse të bjeshkëve të Strellcit si dhe jeta në stane u pasqyrua sot përmes emisionit “Diçka po zihet” në RTV21.U tregua si gratë e këtij vendi përgatisin djathin, kosin dhe bylemtit në përgjithësi, shkruan portali rtv21.tv.

Në bjeshkët e Strellcit kultivohen bagëtitë si lopë e dele.

Një tregim i veçantë erdhi edhe nga Enver Kapitaj.Ai nga dashuria e madhe që kishte për delet la jetën në Zvicër si dhe një ofertë për të shkuar në Francë vetëm për t’u kujdesur për to.

https://www.facebook.com/RTV21live/videos/340972136975949/?t=29