Fjalë Kyçe

Lajmi i fundit: Skuadra e Superligës transferon më të mirin e Futsallit

Lajmi i fundit: Skuadra e Superligës transferon më të mirin e Futsallit

Azem Ibrahimi rikthehet në kryeqytet ylli i futsallit pas shtatë viteve karierë në Superligën e Çekisë, ku arriti të jetë një ndër lojtarët më cilësor.

Është skuadra e FC Prishtinë që e ka transferuar futbollistin në fjal.

Ibrahimi, konisderohet lojtari më cilësor dhe profesionist shqiptar. Ai ishte pjesë e skuadrave, FC Bamboo, FC Benago dhe FC Sparta Praga, po ashtu ai është lojtari kryesor i Kombëtarës Shqiptare. Përvoja e tij në futsall, ku shumë vite ka arritur të jetë në formë të lartë në Superligën e çekisë.