Fjalë Kyçe

Legjenda e Milanit me fjalë të mëdha për dyshen rossonere

Legjenda e Milanit me fjalë të mëdha për dyshen rossonere

Legjenda e Milanit ka folur fjal të mëdha për dyshen e Mikanit, shkruan Gazeta Alo.

Kaka për Piatek dhe Paquetan: “Më bënë të lumtur të shohë gjerat e mëdha që Paqueta është duke i bërë tek Milani sepse ai më kujton kohën time tek Milani. Piatek dhe Paqueta janë duke shkruar historin e tyre. Ata nuk kanë nevoj ti shohin të tjerët.” ka deklaruar legjenda w Milanit.
/Gazeta Alo.