Fjalë Kyçe

Liga e Parë: Rezultatet pas pjesës së parë

Liga e Parë: Rezultatet pas pjesës së parë

Në “Adem Jashari” të Mitrovicës po përballen Trepça dhe Vushtrria, ndërkohë në “Demush Mavraj” të Istogut po takohen Istogu dhe Fushë Kosova.

Rezultatet pas 45 minutave të parë janë:

Trepça – Vushtrria 0-1

Istogu – Fushë Kosova 1-1