Fjalë Kyçe

Liga e Veteranëve mbështet kryetarin e FFK-së, Agim Ademin

Liga e Veteranëve mbështet kryetarin e FFK-së, Agim Ademin

Këshilli i punës i Ligës se Vetëranëve të futbollit të Kosovës në krye me Enes Shoshollin është në mbështje të Kryetarit të Federatës së Kosovës, Agim Ademi, shkruan Gazeta Alo.

Sot është mbajtur mbledhja e këshillit punues e Ligës së Veteranëve të Kosovës ku është marrur vendimi për mbështetjen e Kryetarit të Federatës së Kosovës, Agim Ademi.

Ne mendojmë që Z.Agim Ademi ishte njeriu që i qendrojë gjithmonë besnik futbollit të Kosovës ku edhe veq po vërehet puna e tij në të gjitha aspektet e futbollit.

Liga e Veteranëve e futbollit të Kosovës është në përkraje të njërzëve që kontribojnë gjithmonë për të mirën e futbollit të Kosovës. Veteranet e futbollit besojn në drejtësi dhe presin që gjykata e apelit të jetë në favorin e Z.Agim Ademit. /Gazeta Alo