Fjalë Kyçe

Lind breshka e çuditshme me dy koka dhe gjashtë këmbë

Lind breshka e çuditshme me dy koka dhe gjashtë këmbë

Gati dy javë pas lindjes, një breshkë me dy koka dhe gjashtë këmbë është bërë virale në rrjet.

Anomalia gjenetike e ka bërë krijesën sa të veçantë dhe interesante njëherazi.

Sipas USA Today, kokat e breshkës funksionojnë veçmas në momentin që dalin në sipërfaqe për të marrë frymë.

Ekspertët në Neë England Centre Ëildlife thonë se është “e ngjashme me binjakët e bashkuar te njerëzit”.