Fjalë Kyçe

Lojtarët e Barçës që mund të transferohen te Ajax

Lojtarët e Barçës që mund të transferohen te Ajax

Tashmë është bërë e ditur se Barcelona dhe Ajax kanë nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi për huazimin e lojtarëve.
Ajax duket se do të fillojë ta zbatojë menjëherë atë marrëveshje, duke kërkuar tri transferime nga Barcelona.

Skuadra holandeze po e kërkon transferimin e lojtarëve si, Riqui Puig, Juan Miranda dhe Oriol Busquets.

Barcelona me shumë gjasë do ta lejojë largimin e tre lojtarëve në formë të huazimi, në mënyrë që të marrin më shumë eksperiencë.

Ajax do të tentojë t’i kompletojë këto tri transferime me të përfunduar ky sezon.