Fjalë Kyçe

Maska po, por distancë jo! Radhët e qytetarëve para objektit të MTI-së

Maska po, por distancë jo! Radhët e qytetarëve para objektit të MTI-së

Pavarësisht se vazhdimisht kërkohet që të respektohet distanca e të vendosen maskat, shpesh herë këto të dyja nuk po respektohen.

Radhë të gjata të qytetarëve janë parë duke pritur para objektit të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë.

Në disa fotografi të dërguara në redaksi të Indeksonline vërehet se të njëjtit janë shumë afër njëri-tjetrit,anipse po mbajnë maska shumica prej tyre.

Duhet përkujtuar që rreziku i përhapjes së virusit COVID-19 anembanë Kosovës është jashtëzakonisht i lartë e kësisoj po rrezikohemi edhe më tepër.