Fjalë Kyçe

Mbahen testet fizike të gjyqtarëve

Mbahen testet fizike të gjyqtarëve

Komisioni i Gjyqtarëve i FFK-së, do të mbajë testet fizike për gjyqtarët kryesor të Ligës së Parë dhe të Ligës së Dytë, si dhe asistentët e Superligës, të cilën nuk kanë qenë në seminarin e mbajtur në Ulqin, shkruan GazetaAlo.

Këto teste do të mbahen, të mërkurën, më 20 shkurt, në orën 10:00, në fushën me bari sintetik në Gjilan.

Ndërkaq, të shtunën, më 23 shkurt, në orën 10:00, do të mbahen testet fizike për asistentët e Ligës së Parë dhe të Dytë. /GazetaAlo