Fjalë Kyçe

Mbahet seminari “UEFA Stewards Training”

Mbahet seminari “UEFA Stewards Training”

Në organizim të Federatës së Futbollit të Kosovës, sot, në hotel “Venus” ka filluar seminari pesë ditor “UEFA Stewards Training”, ku po marrin pjesë përgjegjësi për siguri të ndeshjeve në FFK-së, Patrik Mazreku, kapiteni i Policisë së Kosovës, Bajram Shabani, si dhe përfaqësues të kompanive të sigurimit dhe persona tjerë të licencuar mbi çështjet e sigurisë në stadiume.

Ligjërues nga UEFA në këtë seminar janë Gerald Toms dhe Chris Baker.

Gjatë këtij seminari do të bëhet trajnimi i trajnerëve për “Stewards” në mënyrë që siguria, por edhe i gjithë procesi që ka të bëjë me organizimin e ndeshjeve të futbollit të jetë në nivelin më të lartë. /Gazeta Alo