Fjalë Kyçe

Messenger i Facebook tanimë do të dërgojë një paralajmërim nëse dikush bën një “screenshot” të bisedës me ju

Messenger i Facebook tanimë do të dërgojë një paralajmërim nëse dikush bën një “screenshot” të bisedës me ju

Shefi i kompanisë Meta, Mark Zuckerberg ka bërë të ditur se Facebook Messenger tanimë do të ketë edhe një veçori të re.

Sipas tij, me këtë veçori, ju do të mund të kuptoni kur dikush do të bëjë “screenshot” të “mesazhit që zhduket” në komunikimin që do të bëjë me ju dhe anasjelltas.

“Përditësim i ri për bisedat e enkriptuara të Messenger-it, në mënyrë që të merrni një njoftim nëse dikush ‘nxjerr pamje nga ekrani i një mesazhi’…”.

Pra, përdoruesit mund të marrin ende pamjen e ekranit nëse dëshirojnë, por duke e bërë këtë do të bëjnë që një tekst i vogël të shfaqet në fund të shkëmbimit të mesazheve për marrësin që lexon.

Sinjalizimi i njoftimit ishte një nga disa veçori të reja të shpallura sot që synojnë veçanërisht funksionalitetin e enkriptuar të Messenger-it, përcjell telegrafi.

Përdoruesit gjithashtu së shpejti do të jenë në gjendje të ruajnë median që marrin përmes Messenger-it dhe të modifikojnë lehtë videot.