Fjalë Kyçe

Mjeku nga Mitrovica: Kur maskat shiten me çmime më të larta ose mungojnë, ja zgjidhja

Mjeku nga Mitrovica: Kur maskat shiten me çmime më të larta ose mungojnë, ja zgjidhja

Internisti Remzi Rrahmani, iu ka dhënë një ide qytetarëve se si ta kenë një maskë për mbrotje, kur ato mungojnë ose shiten me çmime më të larta.

Mjeku nga Mitrovica tregoi se si mund të rregullohet një maskë.

“Merr tri palloma të lagura, zgjeroj dhe në skaje bëje nga një vrimë dhe vendosi në fytyrë”- tha Rrahmani.

https://www.facebook.com/DrRemziRrahmani/photos/a.264161077430647/827095257803890/?type=3