Fjalë Kyçe

MSH-ja shpërndan disa këshilla lidhur me motin e nxehtë dhe pandeminë COVID-19

MSH-ja shpërndan disa këshilla lidhur me motin e nxehtë dhe pandeminë COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka shpërndarë disa këshilla shëndetësore lidhur me motin e nxehtë dhe pandeminë COVID-19.

Në disa fotografi të publikuara në rrjetin social Facebook, thuhet se duhet të qëndroni të freskët dhe të mbani shtëpinë tuaj të freskët.

“Nxehtësia mund të shkaktojë lodhje dhe mund të përkeqësojë sëmundjet ekzistuese – siç janë sëmundjet: kardiovaskulare, respiratorë, veshkave dhe sëmundjet mendore”, thuhet në këshillat e OBSH-së e që janë shpërndarë edhe nga MSH.

Lexoni disa nga këshillat shëndetësore që rekomandon OBSH gjatë motit të nxehtë dhe pandemisë COVID-19.

https://www.facebook.com/Ministria-e-Sh%C3%ABndet%C3%ABsis%C3%AB-597689407055317/photos/pcb.1754804321343814/1754803921343854/