Fjalë Kyçe

Ndërron jetë aktivisti që nuk mungoi në asnjë protestë të Vetëvendosjes

Ndërron jetë aktivisti që nuk mungoi në asnjë protestë të Vetëvendosjes

Ka ndërruar jetë aktivisti i Lëvizjes “Vetëvendosje”, Rifat Gola.

“Që nga ditët e para ka qenë aktiv në çdo aktivitet të Lëvizjes. Pavarësisht moshës nuk ka humbur asnjë protestë që kemi organizuar.

Shprehim ngushëllimet më të sinqerta familjes, dashamirëve dhe bashkëqytetarëve të bacës Rifat. Gjithmonë në mendjen tonë”, njofton Lëvizja Vetëvendosje në Gjakovë.