Fjalë Kyçe

Në zyrën e veteranëve futen pako të mbyllura, nuk dihet se çka ka brenda tyre

Në zyrën e veteranëve futen pako të mbyllura, nuk dihet se çka ka brenda tyre

Në zyrat e veteranëve ku po zhvillohet bastisja nga EULEX-i, është shtuar edhe numri i policëve të Kosovës që po qëndrojnë para objektit të OVL-UÇK-së.

Po ashtu, pas paketave të veçanta që i EULEX-i i futi në objektin e OVL-UÇK-së, tani po shihet se prapë po i fusin brenda disa paketa, por të njëjtat janë të mbyllura. Ende nuk dihet se çfarë ka brenda tyre.

Një ditë pas arrestimit dhe të konfirmimit të aktakuzës për Sali Mustafën, zyrtarët e EULEX-it kanë zbarkuar sot në zyrat e veteranëve të UÇK-së, ku edhe u arrestua Hysni Gucati.