Fjalë Kyçe

Nëse dëshironi të bëni shumë fotografi dhe keni Iphone shkarkoni këtë aplikacion

Nëse dëshironi të bëni shumë fotografi dhe keni Iphone shkarkoni këtë aplikacion

Prodhuesit e Halides, një aplikacion i njohur iOS kamera i palës së tretë që ofron fotografi të avancuara dhe mjete të tjera të fuqishme, po lanson sot një tjetër aplikacion fotografik: Specter.

Spektri kushton 2 dollarë dhe vjen me një veçori të madhe: ekspozime të gjata. Ekspozimet e gjata janë të jashtëzakonshme në botën e fotografisë: ato mund të bëjnë një qytet të zakonshëm të natës në një krejt artistik, duke seri të vazhdueshme të spektrit të dritës nga veturat që kalojnë, transmeton lajmi.net.

Por, ‘Spectre’ nuk është vetëm për ekspozime të gjata: aplikacioni po përdor inteligjencën artificiale dhe fotografinë kompjuterike për të prodhuar ekspozime të zgjeruara gjatë pa pengesat e zakonshme.

Aplikacioni mund të largojë tërësisht turmat nga një skenë, e cila do të jetë e dobishme nëse jeni duke fotografuar vende që janë të njohura për turistët.

Përveç kësaj, aplikacioni zbulon automatikisht skena të mbrëmjes dhe mund të aplikojë me lehtësi një efekt lëvizjeje në rënien e ujit.